Kun jij niet wachten tot de iPhone 5S ein-de-lijk gepresenteerd wordt? Nog 1 weekje geduld, dan krijg je alle officiële details!

Apple heeft persuitnodigingen verstuurd voor het iPhone Event op dinsdag 10 september in Cupertino. Journalisten worden uitgenodigd voor ontbijt en koffie om 10:00 uur (PT) op Apple’s campus. De tagline van de iPhone-uitnodiging: “this should brighten everyone’s day”.

Nieuwe iPhones: 5S en 5C

Als de geruchten juist zijn, worden er op het iPhone event 2 nieuwe iPhones gepresenteerd: de iPhone 5S en de iPhone 5C. Deze laatste versie zou een budgetmodel van de iPhone worden.

iPhone kleurtjes

Veel geruchten wijzen erop dat de iPhone 5S in goud wordt uitgebracht en een vingerprint scanner bevat. De iPhone 5C wordt vooral heel kleurrijk. De omhuizing komt waarschijnlijk in 5 versies: blauw, groen, geel, roze en wit. De uitnodiging met de gekleurde bollen lijkt hierop te wijzen

Uitnodiging Apple iPhone Event 2013

De uitnodiging is verder geheel in stijl van iOS 7. Zowel de iPhone 5S en iPhone 5C worden standaard uitgerust met deze nieuwe versie van Apple’s mobiele besturingssysteem.

Net als voorgaande jaren begint de presentatie om 19:00 uur Nederlandse tijd. Hoogstwaarschijnlijk zal dit event via een livestream op Apple.nl te volgen zijn. Op de dag zelf houden we je natuurlijk op de hoogte via Twitter en Facebook.

Als eerste op de hoogte van de iPhone 5S release?

Wil je deze als eerste weten wanneer je de iPhone 5S kan kopen? Meld je aan voor de (gratis) e-mailalert. Dan sturen wij je een e-mail als de Nederlandse releasedatum en prijzen bekend zijn.

Als eerste op de hoogte van de iPhone 5S release