Schrijf je gratis in voor de nieuwe iPhone 5

Vanaf 28 september is de iPhone 5 in Nederland beschikbaar: wij helpen je graag om deze als eerste in bezit te hebben! Vul onderstaande gegevens in (in elk geval je e-mailadres) en wij zorgen dat jij een e-mail krijgt zodra de verkoop écht begint. Zo heb je de meeste kans om als eerste in Nederland de iPhone 5 te krijgen!

Als eerste de beste deal

Voorkeur voor provider?

Wil jij als eerste in Nederland de iPhone 5?

Eindelijk is het zover. Woensdag 12 september werd de Apple iPhone 5 officieel aangekondigd. Vanaf 28 september is de iPhone 5 in Nederland beschikbaar. In afwachting van de officiële release in Nederland start iPhone5.nl met de voorinschrijving!

Gezien de massale belangstelling kan de nieuwe iPhone de eerste periode slecht verkrijgbaar zijn. Wij helpen je graag om deze als eerste in bezit te hebben!

Gratis inschrijven

Er zijn andere partijen die zeggen dat ze jou als eerste aan een iPhone 5 kunnen helpen. Vaak doen ze dat onder mooie namen als Priority Club, maar even vaak moet je vooraf betalen zonder zekerheid op een nieuwe iPhone. Bij ons niet.

Bij iPhone5.nl is de voorinschrijving geheel gratis!

Hoe doen we dit?

Heel simpel. Wij verzamelen jouw voorkeuren en ons team gaat de komende weken langs alle providers om te kijken wat de beste iPhone 5 abonnementen voor onze bezoekers zijn. Uiteraard controleren wij welke providers het snelst kunnen leveren.

Vanaf het moment dat de bestellingen officieel kunnen worden doorgevoerd sturen we jullie direct een persoonlijke mail om je bestelling af te ronden. Dit doe je via een van de providers. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk na ontvangst van de e-mail je bestelling plaatst. Zo wordt jouw order bij de eerste orders verwerkt en kun je de iPhone als een van de eersten in bezit te hebben!

De (niet zo heel erg) kleine lettertjes

  • De iPhone 5 pre-order e-mail is een gratis service van iPhone5.nl voor onze trouwe bezoekers.
  • Wij haten spam net zo erg als jij. We zullen je niet bestoken met mails en we gaan vertrouwelijk om met je gegevens.
  • Je sluit je abonnement direct af bij de provider. Omdat je vanuit de e-mail doorklikt, weet de provider dat je bij iPhone5.nl vandaan komt.