Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover, dan breekt het heerlijk avondje weer aan. Zoek je nog iets voor op je verlanglijstje, of ben je een (hulp)Sinterklaas? Wij geven je wat cadeautips waarmee je de gemiddelde iPhone bezitter erg blij kunt maken.

Touchscreen handschoen (€ 2,99)

Touchschreen handschoen iPhone 5Het wordt kouder en dus kunnen de handschoenen weer uit de kast. Maar het nadeel van de traditionele handschoen is dat je er geen touchscreen mee kunt bedienen. Hier is iets op gevonden, dankzij een geleidende stof kunnen het topje van je duim, wijs- en middelvinger gebruikt worden om je iPhone te bedienen.

Verkrijgbaar bij de Blokker voor € 2,99

iPhone 5 hoesje (€ 11,95)

Hoesje iPhone 5Een van de meest populaire cadeaus dit jaar zijn de iPhone hoesjes. Leuk en betaalbaar. Onze partner Mobielbereikbaar is een betrouwbare webshop met een groot assortiment. Wanneer je hier voor 22:30 uur besteld heb je het cadeautje de volgende dag al in huis, ook rekenen ze geen verzendkosten.

Kijk voor het volledige overzicht op Mobielbereikbaar.nl (vanaf €11,95)

iTunes Giftcard (vanaf € 15)

iTunes giftcardWil je iemand tegoed voor de iTunes Store cadeau geven? Kies dan voor de iTunes Giftcard. Deze zijn verkrijgbaar voor €15, €25, €50 en €100. De ontvanger wisselt zijn kaart in bij iTunes en ontvangt zo tegoed voor het kopen van apps, muziek of films.

Bij de HEMA, Dynabyte en Mycom is er momenteel een aanbieding waarbij je 2 kaarten van € 25 kan kopen voor € 40. Bij de Dixons ontvang je momenteel 20% airmiles korting. De Hema actie loopt tot 6 december en de overige acties tot 9 december.

Ballistic SG Maxx (€ 42,96)

Ballastic hoesjeBen je een wat wilder type? En wil je dat je iPhone 5 extreem goed beschermd wordt? De Ballistic SG Maxx zorgt hiervoor. De iPhone 5 wordt voorzien van een geavanceerd vierlaagse bescherming wat je iPhone volledig schokabsorberend maakt.

Verkrijgbaar bij Mobielbereikbaar voor € 42,96.

Olloclip iPhone lens ($ 69)

De iPhone camera is inmiddels een van de meest populaire camera’s. De betere amateurfotografen zullen hun hart ophalen met deze externe iPhone 5 lens. Dankzij de 3 in 1 lens van Olloclip kun je gebruik maken van de fish eye, widescreen en macro opties.

De Olloclip is verkrijgbaar voor $ 69 op Olloclip.com.

JBL Docking stations (vanaf € 99)

JBL docking station iPhone 5Onlangs is JBL als eerste op de markt gekomen met iPhone 5 docking stations. Alle JBL stations beschikken over een lightning connector, waarmee je tijdens het afspelen van je muziek de iPhone 5 kunt opladen. De goedkoopste in deze serie is de JBL Onbeat Micro (€ 99).

Alle JBL docking stations voor de iPhone 5 vind je op de website van JBL.

BlueLounge Milo (€ 21,95)

BlueLounge Milo iPhone 5 houderDankzij de vernieuw maps applicatie met ‘turn by turn navigation’ is je iPhone uitermate geschikt als navigatiesysteem. Een houder voor de iPhone 5 in de auto komt tegenwoordig dus goed van pas. Er zijn een hoop verschillende houders op de markt, maar de BlueLounge springt eruit dankzij het fraaie design.

De BlueLounge Milo is verkrijgbaar bij mobielbereikbaar voor € 21,95.

Bowers & Wilkins Zeppelin Air (€ 589)

Zeppelin AirSpeelt budget geen rol? De Zeppelin Air van Bowers & Wilkins is een van de beste speakers op de markt. Dankzij geïntegreerde Airplay functionaliteit is de muziek vanaf je iPhone 5 draadloos af te spelen. Ook beschikt de Zeppelin over een 30 pins connector voor het aansluiten van bijvoorbeeld je oude iPod. Heb je iets minder budget of geen behoefte aan de connector, dan kan de A5 een mooi alternatief zijn.

De Zeppelin Air is verkrijgbaar vanaf € 589.

iPhone 5 (€ 670)

iPhone 5Natuurlijk mag hij niet ontbreken. Misschien zet je hem zelf op je verlanglijstje of heb je genoeg budget om hem cadeau te geven. De iPhone 5 lijkt ons dit jaar de ultieme tip voor de feestdagen. De verschillende prijzen en mogelijkheden zijn te vinden op onze site.

De iPhone 5 is verkrijgbaar vanaf € 670.