Er zijn de afgelopen maanden heel wat iPhone 5 concepten voorbij gekomen. Maar wat is nu het coolste concept dat tot op heden gemaakt is?

We krijgen een hoop leuke reacties op onze concept posts, vandaar dat we de nieuwste concepten altijd zo snel mogelijk met jullie willen delen via onze site, Twitter en Facebook pagina. Wij kunnen niet kiezen wat we het beste concept vinden, daarom hebben we een top 7 samen gesteld op basis van de Likes die het concept heeft gekregen (op Facebook of iPhone5.nl).

1. iPhone 5 concept met holografisch scherm en laserkeyboard (2.462 likes)

Het meest populaire concept is een filmpje van Aatma Studio. De designers van Aatma Studio hebben alle wensen van iPhone liefhebbers verwerkt in 1 fantastische video. Dit concept voorziet de iPhone 5 van een laserkeyboard, een holografisch display en een ultradun design.

2. iPhone 5 concept van LiquidMetal (2.365 likes)

Met ruim 2.365 likes is het iPhone 5 concept van LiquidMetal een goede 2e. En dat is meer dan terecht, want dit concept is een plaatje. Het concept is uitgewerkt door Jon Fawcett die hiermee zijn visie geeft op een nieuwe iPhone van LiquidMetal.

3. iPhone Pro Concept (1.369 likes)

Een iPhone met de mogelijkheid om een DSLR lens te monteren, een Projector/beamer, een draagbare speaker én een verwijderbare harde schijf. Dat is wat de Zuid-Koreaanse ontwerper Jinyoung Choi heeft verwerkt in dit prachtige concept. Het Facebook album werd beloond met 1.369 likes en dat is wat ons betreft volledig terecht.

4. Self-destruct na 3 foute pincodes (1.286 likes)

Op plek 4 vinden we weer een concept van Aatma Studio. Dit keer hebben ze een feature van de iPhone 5 uitgewerkt waarmee Siri je iPhone in ‘self-destruct’ modus zet na 3 foute pincodes.

5. iPhone 5 met 4 inch display (1.158 likes)

Er komen regelmatig geruchten voorbij over een een nieuwe iPhone met een groter scherm. Een iPhone met een 4 inch scherm wordt het meest genoemd en dat bracht MacRumors op het idee om dit design uit te laten werken in in een prachtige mockup. Opvallend is dat de vorige week ‘uitgelekte achterkant’ veel overeenkomsten vertoont met dit design.

6. iPhone 5 geïnspireerd door de Magic Mouse (635 likes)

Een fraaie combinatie tussen de Magic Mouse en de iPhone. Dat is wat de designers van Ciccarese hebben geïnspireerd tot het maken van dit concept.

7. The New iPhone (494 likes)

Italianen hebben gevoel voor stijl. Zo ook de Italiaanse designer Antonio De Rosa, die het concept voor ‘The new iPhone’ bedacht. Een extra dunne iPhone met unibody design van aluminium. Met 494 likes een van de minder populaire concepten, maar nog steeds een erg mooi resultaat.