[LET OP: onderstaande kortingsactie liep tot en met 7 september. De couponcode is nu niet meer geldig.]

Als iPhone fan houd je natuurlijk van mooie spullen met de beste kwaliteit. Bij iPhone5.nl hopen we je hierbij te helpen. Naast het laatste nieuws over de iPhone 5 hebben we speciaal voor jou (en de andere iPhone5.nl volgers) een superdeal geregeld: maar liefst 30% korting bij Harman Kardon voor een product dat je nog meer laat genieten van jouw iPhone of iPod!

Harman Kardon Go + Play II

Harman maakt al jaren speakersystemen voor iPhone en iPod. Hiervan worden de meeste geleverd onder de merknaam JBL. De meest hoogwaardige luidsprekerdocks krijgen het prestigelabel Harman Kardon. Eentje willen we er graag uitlichten: de Go+Play II.

Harman Kardon Go+Play II

De Harman Kardon Go + Play™ II gaat overal heen waar je iPod, iPhone of andere muziekspeler heen gaat – en laat je favoriete muziek geweldig klinken. Nu moet je promopraat normaal gesproken met een flinke korrel zout nemen. In dit geval blijkt ook uit de onafhankelijke recensies en ervaringen van gebruikers dat dit apparaat zijn geld dubbel en dwars waard is:

  • 8,7 op Kieskeurig.nl
  • ‘Van harte aanbevolen’ op Hifi.nl (quote: “Veruit het mooist klinkende speakersysteem in zijn prijsklasse”)
  • ‘Pretty cool’ op Audioholics.com

Exclusieve korting voor iPhone5.nl

Zoals zo vaak met mooie spullen, heeft ook dit premiumproduct een bijbehorend prijskaartje (€ 349,95). Maar hier kunnen we jou bij helpen! Als grootste onafhankelijke iPhone 5 site hebben we een exclusieve deal geregeld met de vriendelijke mensen bij Harman Kardon. Van 1 september tot en met 7 september krijg je bij aanschaf van een iPod/iPhone luidsprekerdock op HarmanKardon.nl maar liefst 30% korting.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is in je winkelwagentje de couponcode iphone5.nl in te voeren. De 30% korting wordt dan automatisch van de totaalprijs afgehaald. Op de Go+Play II scheelt dat dus ruim € 100! Veel luistergenot toegewenst!