Met dank aan onze vrienden bij Toxel, presenteert iPhone5.nl de 10 coole iPhone accessoires die je gezien moet hebben. Of misschien wel sowieso wilt hebben!

iPhone fietshouder

Een echte Nederlander zit natuurlijk regelmatig op de fiets. En als echte iPhone-gek kan je natuurlijk niet lang zonder je telefoon. Gelukkig heeft Bicio daar een relatief veilige en gemakkelijke oplossing voor bedacht: de GoRide iPhone Bike Mount.

iPhone Bike Mount

Handsfree iPhone

Ook aan de luie iPhone gebruiker is gedacht. Met het flexibele accessoire van Vyne houd je altijd je handen vrij terwijl je je iPhone gebruikt.

Handsfree iPhone

iPhone Grip

Extra grip op je iPhone met deze handige houder. Gebaseerd op de game controller van  je spelcomputer. Te koop voor 1.480 Yuan bij Sanwa Direct.

iPhone Grip

Waterdichte iPhone hoes

Gebruik nu je iPhone ook op zee en in het zwembad. Met de Dry Case blijft je geliefde telefoon droog en schoon.

Waterproof iPhone

iPhone als spiegelreflex

Met de Owle komen camcorder mogelijkheden naar je iPhone. Naast het gebruik van een betere microfoon en een statief, is het meest indrukwekkende om de lens van je spiegelreflexcamera te kunnen gebruiken met de iPhone.

iPhone met flip-out keyboard

De TK-421 iPhone case van ThinkGeek komt met een flip-out keyboard. Het ingebouwde toetsenbord is natuurlijk superhandig als je niet goed met het iPhone touchscreen overweg kan. Of als je houdt van een meer retro-look.

iPhone met toetsenbord

iPhone projector

Ooit je iPhone willen opladen, terwijl je filmpjes of foto’s op de muur projecteert? Het kan, met de iPhone Dock Micro Projector van Sparkz.

iPhone op de motor

Kun je ook op de motorfiets niet zonder de iPhone? Dan is de iBike Rider wat voor jou. Een handige iPhone kit voor de motormuis.

iBike Rider (iPhone op je motor)

Retro Handset voor iPhone

Terug naar vroeger. Je bent beter beschermd tegen straling én je weet zeker dat je opvalt, met deze retro handset van Yubz.

Yubz Retro Handset voor iPhone

Tv Hat

Private, portable en handsfree. Maak van je iPhone een Personal Theater met de TV-Hat.