Momenteel zijn er meer dan 95.000 personen fan van iPhone5.nl op Facebook. Een prachtig aantal natuurlijk, waar we best een beetje trots op zijn. Bovendien blijven er fans bijkomen. Dat betekent dat de 100.000e Facebook fan deze week al verwacht wordt!

Win een iPhone hoesje of gave iPhone magneten

Om onze bestaande fans te bedanken, willen we graag wat kleins terugdoen. De drie iPhone 5 fans die het beste weten te raden wanneer we de 100.000e fan mogen verwelkomen, winnen een prijs:

1. iPhone hoesje van Hoesje.nl

2. iPhone app magneten

iPhone cassette hoesje (van Hoesje.nl)De eerste prijs is een iPhone hoesje naar keuze, uit de collectie van Hoesje.nl (ter waarde van € 17,95). Hiermee bescherm je jouw smartphone op een unieke en persoonlijke wijze. Degene die de datum en het tijdstip zo goed mogelijk weet te raden, mag zelf een hoesje uitkiezen. iPhone app magnetenDe echte fan verandert zijn koelkast in een iPhone met deze coole prijs. De app magneten zijn namelijk vormgegeven als iconen van de welbekende apps op je eigen iPhone. Voor de winnaars van de 2e en 3e prijs, ligt er een setje van 18 magneten klaar (ter waarde van € 14,95).

Hoe doe je mee?

Simpel: ga naar de Facebook pagina van iPhone5.nl en voorspel op welke datum + tijdstip we de mijlpaal van 100.000 fans bereiken.

Wat je verder nog moet weten:

  • Enige voorwaarde om mee te kunnen doen, is dat je fan bent (=ons leuk vindt) op Facebook
  • Je kunt tot woensdag 4 april 2012 je antwoord geven, als comment op de Facebookpost
  • We zullen binnen een week na het bereiken van de 100.000 fans de winnaars bepalen
  • Als je gewonnen hebt, nemen wij via Facebook contact met je op om te vragen waar de prijs heen mag

Veel succes!

Update 7 april: 100.000 fans behaald

We zijn er! Op 7 april 2012 om 00:36 uur mochten we de 100.000 fan verwelkomen! De winnaars zijn bekend: we zullen dit weekend contact met ze opnemen. Dank voor het meedoen in elk geval!