Misschien ben jij al een beetje zenuwachtig, net als wij. Over 24 uur is het namelijk zover: het Apple iPhone Event waar we dan eindelijk de iPhone 5 mogen aanschouwen! Wij zijn er klaar voor en zetten graag voor jou nog een keer alles op een rij.

Apple iPhone Event @ Yerba Buena Gardens

Hoe laat is de iPhone 5 release?

Om 19:00 Nederlandse tijd (10:00 uur PST) begint in het Yerba Buena Center in San Francisco het Apple iPhone Event. Ergens tussen 19:00 en 20:00 zal de iPhone 5 gepresenteerd worden. Ook wij weten niet of de nieuwe iPhone al aan het begin getoond wordt, of wordt gebruikt als uitsmijter.

Hoe volg ik het Apple iPhone Event morgenavond?

Allereerst: op iPhone5.nl zullen we zo snel mogelijk al het nieuws melden. Ook kun je op diverse andere sites het event live volgen. Apple verzorgt zelf helaas geen live video stream, dus je bent afhankelijk van de bloggers die met camera in de zaal zitten. Houdt rekening met matige kwaliteit en overbelaste servers:

iPhone 5 update via e-mail

Volg je morgenavond liever de uitslag van de verkiezingen? Of wil je om een andere reden het iPhone 5 nieuws gemakkelijk in je mailbox? Meld je dan aan voor de iPhone5.nl E-mailalert. Dan ontvang je donderdagochtend een update van het iPhone event op je e-mailadres. Gratis en gemakkelijk:

Jouw naam

Voorkeur provider


Aanmelden:

Wat kan ik verwachten morgen?

Natuurlijk zitten we morgen vooral klaar voor de iPhone 5. Het lijkt erop dat de banners van het Event Center een iPhone met uitgerekt scherm verraden. Bovendien zal iOS 6 een deel van de avond vullen. Andere nieuwe producten die volgens verschillende bronnen op het podium komen:

  • Vernieuwde iPods (met name een nieuwe iPod Touch)
  • Vernieuwde iMac
  • Vernieuwde MacBook Pro (met Retina display)
  • Evt. iPad Mini (of toch niet?)

Wat kan de iPhone 5 ook alweer?

Ok, voor de laatste keer laten we de geruchten nogmaals zien. Vorige week brachten we al een mooie video met iPhone 5 specificaties die het op een prachtige manier toont:

Morgen zullen we eindelijk weten wat er écht waar is. Wij kunnen in elk geval niet wachten, en jij?