Memo Deutsche Telecom (preorder iPhone 5)Deutsche Telekom, moederbedrijf van T-Mobile, neemt vanaf vandaag pre-orders voor de iPhone 5 in ontvangst. Dat heeft een woordvoerder aan Bloomberg laten weten.

Klanten moeten hiervoor wel expliciet om de iPhone 5 vragen. In de T-shop heeft het personeel opdracht om eerst de iPhone 4 aan te bieden, met een extra korting van € 70. Blijft de klant aandringen op de iPhone 5, dan krijgt hij een coupon: het zogenaamde ‘Premiere Ticket’. Hiermee wordt hij op de wachtlijst gezet, zodat hij als eerste de iPhone 5 in handen krijgt als deze wordt uitgebracht. De verwachte iPhone 5 lanceringsdatum is niet bekendgemaakt.

iPhone 5 begin oktober bij Best Buy in VS

Best Buy iPhone 5 memo

Gisteren wist Boy Genius Reports al te melden dat de iPhone 5 in de eerste week van oktober te bestellen is bij Best Buy. Een werknemer speculeert dat ook daar pre-orders vanaf deze week geaccepteerd worden. De iPhone 5 zou vanaf 21 oktober echt in de winkels liggen. Een interne agenda meldt op die datum namelijk een ‘Apple Fixture’. Deze term werd ook bij de iPhone 4 release gebruikt. Over het ‘Special Event’ dat Apple aanstaande woensdag zou organiseren is overigens tot op heden nog niets bekend gemaakt.