Naarmate de release datum van de iPhone 5 dichterbij komt, draait de geruchtenmachine weer op volle toeren. Vandaag nieuws over uitgelekte screenshots en het ‘bewijs’ voor een iPhone 4s in iTunes.

iPhone 4s gevonden in iTunes

In de nieuwe beta versie van iTunes zijn dit weekend de eerste bewijzen voor een iPhone 4s gevonden. In de beta versie (bedoeld voor ontwikkelaars) is een code gevonden waarin de iPhone 4s wordt genoemd. Volgens de gevonden informatie is het toestel een upgrade van de huidige iPhone 4 en blijft het design voor de iPhone 4s hetzelfde.

iPhone 5

In de gevonden iTunes informatie wordt de naam van de iPhone 5 niet genoemd. De website TUAW beschikt echter over een aantal screenshots van de Cincinnati Bell website waarop de prijzen en specificaties van zowel de iPhone 4s als de iPhone 5 zijn weergegeven.

De iPhone 5 wordt aangeboden voor een prijs van $639,99. Het gaat hierbij om een los toestel.

De uitgelekte screenshots bevatten ook goed nieuws voor de mensen met een lager budget. De iPhone 4s laat namelijk een prijs van slechts $99,99 zien. Dit ligt in lijn met de eerdere berichten op onze website over een goedkopere iPhone variant.

Verder laten de specificaties zijn dat de iPhone 5 beschikt over een 8MP camera, een 4 inch scherm en dat het toestel gebruik maakt van 4G. Volgens dezelfde specificaties maakt de iPhone 4s ook gebruik van een A5 processor en beschikt dit toestel over een 3,5 inch scherm en een 5MP camera.

De pagina waarop de screenshots gevonden zouden zijn is inmiddels verwijderd.