UPDATE (27 september): iPhone5.nl bezoeker Glenn zou weleens de eerste kunnen zijn met een officieel in Nederland bestelde iPhone 5. Vanmorgen ontving hij zijn pakje van KPN. Hij sloot zijn iPhone 5 direct aan op de Macbook en stuurde ons deze foto (klik voor groter):

Eerste officieel bestelde iPhone 5 van Nederland?

KPN bezorgt iPhone 5 een dag eerder

Van verschillende bezoekers van iPhone5.nl hebben we vanavond bericht gekregen dat KPN morgen al begint met de eerste uitlevering van iPhone 5’s. Dit is opmerkelijk, omdat de officiële iPhone 5 verkoop in Nederland pas vrijdag van start gaat!

Zoals een bezoeker ons vanavond (19:30) mailde:

Misschien een leuk nieuwtje voor je, ik ben net gebeld door KPN en een koerier komt morgen mijn nieuw iPhone 5 bezorgen. Heb hem vorige week vrijdag in een KPN shop besteld. Ik wist niet wat ik hoorde. Is wel grappig, heel de wereld zegt dat de iPhone 5 vertraging heeft qua levering en KPN levert gewoon uit voor 28 september!

CEVA Logistics zorgt namens KPN voor de aflevering van bestellingen. Zij stuurden vanavond tussen 17:00 en 18:00 e-mails naar de gelukkige klanten die morgen de iPhone 5 mogen verwachten.

Tweets over vroege iPhone 5 uitlevering KPN

Ook op Twitter stromen de eerste blije posts binnen. Een aantal mensen is nog wel enigszins verrast dat KPN de iPhone 5 blijkbaar al een dag vóór de officiële release bezorgt.

Helaas druppelen een dag later de eerste berichten binnen dat het toch op een fout berust. Zo geeft iPhone5.nl bezoeker Stijn aan in de reacties onder dit bericht:

En het is inderdaad een fout geweest, ik zie zojuist bij ‘Mijn pakketten’ op de website van PostNL dat ik mijn pakket vrijdag kan verwachten tussen 13:00-15:00 uur!

Wanneer ontvang jij je iPhone 5?

Heb jij ook bericht gekregen van KPN over je bestelde iPhone 5? Laat het ons weten in de reacties hieronder (of op Facebook). Wil je meer weten over abonnementen en prijzen? Lees dan verder over de iPhone 5 bij KPN of kijk op KPN.com.