Apple is druk bezig om zijn personeel voor te bereiden op de komst van de iPhone 5. De afgelopen weken zijn er in Duitsland, de Verenigde Staten en de UK vacatures geplaatst om de introductie in goede orde te laten verlopen. In de vacatures gaat het met name om de periode aan het eind van de zomer, medewerkers krijgen ‘demo-iPhones’ waarmee ze het publiek moeten voorlichten. Ook oud-medewerkers zijn gevraagd om op part-time basis terug te keren om de verwachte toestroom van klanten te kunnen bedienen.

AT&T

Amerikaanse telecomprovider AT&T bereid zich ook voor op de introductie van de iPhone 5 in september. Dit meldt Boy Genius Report. Winkelmedewerkers zijn geïnformeerd over een training die ‘zo snel mogelijk’ moet worden afgerond om de verwachte toestroom van klanten in de eerste helft van september aan te kunnen.

iPhone5.nl

Zodra de aankondiging van de iPhone 5 officieel is, zorgt iPhone5.nl ervoor dat onze trouwe bezoekers als eerste op de hoogte worden gesteld. Je ontvangt dan meteen een prijzen overzicht met de beste aanbieding. Klik hier om je aan te melden voor deze gratis e-mailalert!