Meer hoesjesBen je al in het bezit van de iPhone 5 of heb je hem al besteld? Wees slim en bescherm je toestel met een iPhone 5 case. In samenwerking met MobielBereikbaar.nl kunnen we je vanaf nu een overzicht aanbieden met de best verkopende iPhone 5 hoesjes! Onze partner Hoesje.nl volgt binnenkort.

Hoesjes zijn tegenwoordig onmisbaar

Je hebt het vast wel eens gezien: een iPhone met een gebroken scherm. Helaas gebeurt dit veel te vaak. Een iPhone 5 case of pouch zal de schade bij een val aanzienlijk reduceren. Het is niet gek dat steeds meer mensen kiezen om een hoesje bij hun toestel te bestellen. De laatste jaren zijn de designs alleen maar beter geworden. Gerenommeerde merken als Belkin, Case-Mate en Muvit hebben een prachtige collectie met vele designjuweeltjes, die we jullie niet willen onthouden.

Win een gratis hoesje!

Om de start van onze hoesjes verkoop te vieren geven we 5 gratis hoesjes weg aan onze enthousiaste bezoekers. Vind je het leuk dat we hoesjes aanbieden? Klik dan op ‘vind ik leuk’ bij onze aankondiging op Facebook.

Zo laat je ons weten dat we goed bezig zijn. En jij maakt dan automatisch kans op een van de 5 case mate hoesjes (twv € 21,96)! De winnaar van deze actie wordt op 8 oktober bekend gemaakt via onze Facebook pagina.

MobielBereikbaar.nl: betrouwbare webshop

Verzending en levering van de hoesjes op deze website geschiedt door onze partner MobielBereikbaar.nl. Deze webshop is gecertificeerd met het Q-Shops keurmerk en staat garant voor een vlekkeloze levering. Niet voor niets hebben ze vele lovende reviews met als gemiddeld eindcijfer een 9,3!

Voor 17:00 uur besteld en betaald? Vandaag verzonden!

Bekijk snel het overzicht met alle beschikbare hoesjes.  Als je voor vijf uur ’s middags je bestelling betaalt, wordt je hoesje vandaag nog verzonden!