[LET OP: onderstaande kortingsactie liep tot en met 16 november. De actiecode is nu niet meer geldig.]

Ben jij nog op zoek naar een leuk Sinterklaascadeau? Of heb je zelf de bestseller van 2011 nog niet gelezen? Zoek niet verder. iPhone5.nl brengt jou in samenwerking met AKO een tijdelijke topaanbieding: Steve Jobs: The Exclusive Biography met maar liefst 50% korting! Alleen vandaag nog, dus profiteer snel!

Steve Jobs: The Exclusive Biography

Steve Jobs: The Exclusive Biography

De originele (Engelstalige) hardcover kost normaal gesproken € 23,99. Bij AKO ligt hij voor € 19,99 in de winkels. Maar speciaal voor jou (en de andere iPhone5.nl volgers) kunnen we hem tijdelijk aanbieden voor slechts € 10!

From bestselling author Walter Isaacson comes the landmark biography of Apple co-founder Steve Jobs. In Steve Jobs: The Exclusive Biography, Isaacson provides an extraordinary account of Jobs’ professional and personal life.

Nu bestellen voor € 10

Hoe koop je deze biografie voor deze tijdelijke superaanbieding? Simpel:

  1. Ga naar AKO.nl en stop de Engelse versie van de biografie in je winkelwagentje.
  2. Bij het afronden van je bestelling, kun je in stap 2 (je gegevens) een actiecode opgeven.
  3. Maak hier gebruik van de actiecode iPhone5.nl om direct de korting door te voeren.

Let op: de code was geldig tot en met 16 november.

Bestseller

De biografie van Apple-topman Steve Jobs door Walter Isaacson staat in Nederland voor de tweede week op rij in de top 3 van de wekelijkse Bestseller top10. In de VS ging het boek alleen in de eerste week al 379.000 keer over de toonbanken. Op dit moment staat het in de top 3 best verkochte boeken van 2011.

Kleine lettertjes

  • De actiecode iPhone5.nl is geldig van 9 november tot en met 16 november.
  • Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.
  • Deze actie geldt alleen op AKO.nl (en dus niet in de winkels).
  • De 50% korting is alleen geldig op de Engelse versie van het boek.
  • Waarom niet op de Nederlandse versie? Voor Nederlandstalige boeken geldt in Nederland de Wet op de vaste boekenprijs. Hierdoor mag hier geen korting op gegeven worden.
  • Verzendkosten? Die zijn er niet! De biografie wordt gratis verzonden (binnen Nederland). Net als alle andere boeken van AKO.nl overigens.