Het is even stil geweest op iPhone5.nl, mede door drukte van de beheerders en het weinige ‘echte’ nieuws wat er te melden was. Maar niet getreurd, we hebben de pen/het toetsenbord weer opgepakt!

Na jullie jarenlang op iPhone5.nl op de hoogte te hebben gehouden van alle geruchten en nieuwtjes rondom de iPhone 5 modellen staan we aan de vooravond van de iPhone 6. Daarom lijkt het ons niets meer dan logisch om al het nieuws rondom Apple’s nieuwe pareltje te verzamelen op een nieuwe website, www.iPhone6.nl.

We zijn al in de lucht en de site zal de komende periode steeds beter gevuld raken. Wil je helpen? Graag! Stuur ons dan even een persoonlijk berichtje via onze Facebook pagina.

Facebook

Helaas heeft Facebook onze fanpage met honderd duizenden fans een tijdje terug verwijderd. Ondanks enkele toezeggingen dat deze terug geplaatst zou worden zijn zij hun belofte nog steeds niet nagekomen. Thanks Facebook….

We hebben even overwogen om over te stappen op Google+, maar aangezien de meeste van jullie frequente Facebook gebruikers zijn, zijn we maar weer opnieuw begonnen. Dus vind je ons nog steeds leuk? Laat dat dan weten op onze nieuwe Facebook page. Heb je daarnaast tips voor onze websites, dan horen we het natuurlijk graag.