Dagelijks verschijnen er nieuwe iPhone 5 geruchten. Wij verzamelen de meest interessante signalen, verwerken ze in mooie berichten en plaatsen ze op iPhone5.nl. Sommige geruchten zijn niet interessant genoeg voor een apart bericht. Omdat we je toch graag zo goed mogelijk op de hoogte houden, hierbij een overzicht van alle iPhone 5 geruchten die de homepage net niet haalden.

iPhone 5 release geruchten van juli 2012

De geruchtenstroom over de releasedatum van de nieuwe iPhone kwam goed los deze maand. September en oktober worden het meest genoemd:

Gizmodo ‘iPhone 5 uit fabriek gesmokkeld’

Gizmodo brengt 27 juli het gerucht dat een Chinese fabrikant van iPhone hoesjes de nieuwe iPhone 5 al toont in haar hoesjes. Op de foto’s lijkt de vermeende nieuwe iPhone erg op het prachtige witte iPhone 5 concept van vorige maand.

Financial Daily: ‘iPhone 5 vertraagd door tekort 28nm chips’

De Chinese krant Financial Daily (Shanghai) weet te vertellen dat Apple de iPhone 5 release uit moet stellen door een tekort aan hoogwaardige chips. In de nieuwe iPhone worden 28 nanometer chips gebruikt, die maar door een paar bedrijven kunnen worden gemaakt, aldus Gu Wenjun, een analist van marktonderzoeksbureau iSuppli.

The Guardian: ‘iPhone 5 verwacht in september’

Engelse krant The Guardian kwam 24 juli met het bericht dat de iPhone 5 halverwege september in de winkels ligt. Onduidelijke bronnen hebben dit gerucht ingefluisterd.

App4Phone: ‘iPhone 5 komt 21 september’

Het onbekende Franse blog App4Phone meldde 23 juli dat Apple op 21 september de iPhone 5 aankondigt. Dit zou zijn vernomen van een Chinese accessoiremaker. Er is geen locatie of tijd bekend van de vermeende presentatie van de nieuwe iPhone.

Digitimes: ‘Productie iPhone 5 is begonnen’

Taiwanese elektronica nieuws site Digitimes zegt 23 juli dat Pegatron begonnen is met de productie van de nieuwe Apple iPhone. In de fabriek in Shanghai worden bovendien ook nieuwe iPads gemaakt, die gepland staan voor verscheping in Q3.

Verizon topman hint naar Q4 iPhone 5 release

CNET was een van de sites die verslag deed van Verizon’s presentatie van de kwartaalcijfers. Tijdens deze presentatie deed CFO Fran Shammo een duit in het iPhone-geruchten-zakje. Hij gaf aan dat Verizon verwacht dat de iPhone 5 in het laatste kwartaal van dit jaar uitgebracht wordt.

Nieuwsgierig naar iPhone 5 releasedatum?

Omdat we kunnen voorstellen dat je het overzicht kwijtraakt in de stroom van mogelijke releasedata, proberen wij je te helpen. Op onze site vind je een actuele inschatting van de iPhone 5 release datum. Deze houden we dagelijks bij. Voorlopig is de meeste kans op een release in oktober, met een mogelijkheid dat de nieuwe iPhone toch al in september uitgebracht wordt.