Facebook: 25.000 iPhone 5 fans

Bedankt allen! Woensdag 18 januari mochten we de 25.000e iPhone 5 fan verwelkomen op facebook.com/iphonevijf. Een nieuwe mijlpaal voor de grootste Nederlandse iPhone pagina op Facebook.

Nederlanders, jonge mannen en Maleisiërs

Misschien is het leuk om wat inzicht te geven in onze fans. Wie zijn nu die 25.000 mensen achter de likes? Om te beginnen: de overgrote meerderheid is man. Wat verder opvalt, is dat de grootste groep bestaat uit mannen tussen de 18 en 24 jaar. Bijna 1 op de 4 fans hoort daarbij.

Natuurlijk is Nederland het belangrijkste land van herkomst. Maar ook komen veel fans uit Aziatische landen zoals India, de Filipijnen en Thailand, maar met name Maleisië.

Bij de top 100 Nederlandse Facebook pagina’s

Dankzij jou behoren we bovendien tot de 100 grootste Nederlandse Facebook pagina’s! Met 25.000 fans staan we boven pagina’s als Blackberry, Nike Football en Bol.com. De gerelateerde merken T-Mobile, Vodafone en Samsung moeten we nog eerbiedig voor laten gaten, maar dat is natuurlijk slechts een kwestie van tijd :)

Op naar de 50.000!

En nu? Nu blijven we doorgaan met dit sociale succes. We zijn trots op onze fans en we zullen ons best doen om door te groeien. Dit doen we door nieuwtjes, foto’s en video’s te blijven posten die voor jou relevant zijn. Ook gaan we meer terugdoen voor onze fans, met af en toe een unieke aanbieding.

Ben je nog geen fan? Meld je dan aan en blijf op de hoogte. Ben je al wel één van onze 25.000 fans? Bedankt en tot snel!