Sinds het begin van de Olympische Spelen in Londen geeft Apple elke dag speciale speldjes weg. De speldjes zijn mini zwarte en witte iPhones en iPads, met de vlag van het Verenigd Koninkrijk (de Union Jack) erop.

Apple Mini iPhone en iPad Pins (Olympics Londen)

Andrew Wingert deelde de foto’s van de Londen speldjes met Cult of Mac. Het is overigens niet voor het eerst dat Apple speldjes maakt met de Olympische Spelen. In Vancouver (2010) werden ook al speldjes met een Canadees thema uitgedeeld.

Elke dag van de Olympische Spelen worden 1.000 speldjes uitgedeeld in de Apple Stores in Londen. Als je te laat komt, moet je wachten tot de volgende dag. Inmiddels worden de limited edition speldjes al voor diverse bedragen aangeboden op Marktplaats en eBay.

Elk speldje wordt aangeboden op een stuk wit of blauw karton. Hierop staat een rij mini iPhones en iPads afgebeeld. Het speldje is in het midden van de rij opgespeld.

Wil je zelf ook een speldje bemachtigen? Er zijn meerdere Apple Stores in Londen, waaronder de flagship store op Covent Garden, de Westfield Mall Store (Stratford) en de Regent Street Store in Westminster.