[LET OP: onderstaande kortingen zijn niet meer geldig. Per 24 november zijn de apps weer de oude prijs.]

Yeah! Het is weer Black Friday! En dat betekent dat je vandaag met fikse korting een aantal populaire apps kan toevoegen aan je iPhone. Download vele iOS apps en games gratis of voor flink verlaagde prijzen in de App Store.

Black Friday bij Apple

Black Friday?

Black Friday is de dag na Thanksgiving, een vrijdag waarop de meeste mensen in de VS een dag vrij hebben. Als startsein voor een periode van kerstinkopen, gebruiken veel winkels die dag voor speciale aanbiedingen. Vaak gaat dit gepaard met vroege openingstijden en rijen met geïnteresseerde kopers.

Ook Apple doet mee met Black Friday, en niet alleen in de VS. Dit is een van de weinige dagen dat je (wereldwijd) korting krijgt op onder andere iPads, MacBooks en iPods. Op de site van Apple staat een Black Friday koopjespagina met alle aanbiedingen. Ook andere winkels doen mee vandaag. Zo kun je alleen vandaag bij iCentre een iPad kopen met € 50 korting. Een mooi kansje om jezelf of iemand anders een nieuwe Apple gadget cadeau te doen.

iPhone apps in de aanbieding

Het totaal aanbod aan iPhone apps met korting is te groot om hier te kunnen noemen. Onze favorieten vind je hieronder. Wat dacht je bijvoorbeeld van FIFA 13: normaal € 5,99 en nu met 55% korting voor € 2,69? Of 1Password, de bekende app om wachtwoorden veilig mee te beheren: normaal € 8,99 en vandaag € 5,99.

Games voor iPhone en iPad

Een aantal grote game ontwikkelaars doet mee met Black Friday. Zowel Electronic Arts, Capcom en Gameloft hebben topgames voor de iPhone tijdelijk fiks in prijs verlaagd, waaronder:

SPY mouse (AppStore Link) SPY mouse
Developer: EA Swiss Sarl
Rated: 4+4
Price: Free Download
Artikel wurde nicht gefunden Artikel wurde nicht gefunden Real Racing 2 (AppStore Link) Real Racing 2
Developer: EA Swiss Sarl
Rated: 4+
Price: € 5,49 Download
The Sims 3 (AppStore Link) The Sims 3
Developer: EA Swiss Sarl
Rated: 12+3
Price: € 7,99 Download

Overige iOS apps met korting

Niet alleen games zijn afgeprijsd. Ook een aantal superhandige apps kun je nu gratis of met aanzienlijke korting meepikken. Aanraders zijn:

Artikel wurde nicht gefunden Artikel wurde nicht gefunden Artikel wurde nicht gefunden Artikel wurde nicht gefunden How to Draw-Full Version (AppStore Link) How to Draw-Full Version
Developer: Mind the Kids! Ltd.
Rated: 4+
Price: € 1,09 Download

Ben jij nog andere iPhone apps tegengekomen die vandaag voor een mooi prijsje te downloaden zijn? Deel je eigen favorieten in de reacties.