Op onze site is veel informatie te vinden over de mogelijkheden van de iPhone 5. Maar we zijn er achter gekomen dat we nog lang niet alles hebben behandeld. Wist je bijvoorbeeld dat je de iPhone 5 in de magnetron kunt stoppen, op de BBQ kunt grillen, kunt doorboren en kunt overgieten met Coca Cola?

Over de hele wereld maken mensen video’s van deze vreemde manier waarop ze hun iPhone 5 testen. We hebben een aantal van de meest extreme video’s voor je op een rijtje gezet:

iPhone 5 VS Samsung Galaxy SIII

We beginnen met de minst vreemde video. Deze video heeft zelfs nog enig nut, met name voor de mensen die twijfelen welke telefoon ze moeten kopen. De iPhone 5 wordt namelijk getest tegenover de Samsung Galaxy SIII. In deze ruim 3 minuten durende video laten de makers beide toestellen op de grond vallen. Daarna gooien ze hem in het zwembad en laten ze voorwerpen op de smartphones vallen. Wie komt er als beste uit de test?

iPhone 5 + Coca-Cola

De titel van deze video zegt eigenlijk al genoeg: iPhone 5 + Coca-Cola = Awesomeness! De maker van deze video was erg benieuwd wat er zou gebeuren als je een fles Coca Cola over je iPhone 5 heen gooit:

iPhone 5 in magnetron

dOvetastic Microwave Theater© heeft inmiddels al een aardige reputatie als het gaat om items in de magnetron te stoppen en het te filmen. Inmiddels hebben zij al ruim 640 video’s gemaakt en de iPhone 5 kon hier natuurlijk niet ontbreken:

iPhone 5 op BBQ

Je iPhone 5 grillen op de BBQ, waarom zou je dat doen? Wij zijn er nog steeds niet helemaal over uit, maar delen de video graag met je:

iPhone 5 geboord

De maker van het Coca Cola filmpje vroeg aan zijn kijkers wat hij nog meer met zijn iPhone moest doen. Hem doorboren was een veel genoemd antwoord en zo geschiedde:

Will it blend?

Ten slotte een video die eigenlijk niet kan ontbreken. Op verzoek van onze Facebook fans hebben we deze video toegevoegd aan ons lijstje van meest extreme tests. De iPhone 5 in de blender tegenover de Samsung Galaxy S3. De vraag: will it blend?