Hoe ver ga jij voor een gratis iPhone 5? Zou jij bijvoorbeeld een foto opsturen naar een site om te bewijzen dat je de kleinste penis van het land hebt?

Dit is in het kort de wedstrijd die de Deense sexdating site Singlesex.dk (natuurlijk NSFW) momenteel houdt. Morten Fabricius, de 45-jarige eigenaar van de site, vraagt mannen om foto’s van hun geslachtsdeel op te sturen om kans te maken op een gratis iPhone 5. Degene met de kleinste piemel wint.

Fabricius geeft tegen Agence France Press aan een nobel doel na te streven. Er zijn namelijk veel ongelukkige mannen die geloven dat je een gigantisch lid moet hebben, terwijl dat niet normaal is. Maar of met deze actie nu het mannelijk zelfvertrouwen wordt vergroot?

It’s a competition which is at the core of manhood, the most important thing for a man. There are so many unhappy men out there who think you have to have a giant penis, but it’s not normal to have a huge one […] Everything has to be bigger, and bigger, and bigger. It’s incredible how the media has frightened people from showing themselves as they are.

Om kans te maken op de iPhone 5 moeten kandidaten een foto van hun erecte penis opsturen, met een meetlat(je) ernaast. Naast de kleinste plasser is er ook een prijs voor het exemplaar dat door vrouwelijke bezoekers van de site als favoriet wordt aangemerkt.