iphone5c kleuren

De iPhone 5c is in alle 5 kleuren leverbaar

De Nederlandse release heeft nog niet officieel plaatsgevonden, maar de iPhone 5c wordt sinds vandaag al verkocht via de webshop Belsimpel.nl.

iPhone 5c verkoop

Eind vorige week gingen de iPhone 5s en de iPhone 5c bij een groot aantal landen in de verkoop. En met succes, net zoals bij de voorgaande releases stonden er rijen met mensen voor de Apple Stores.

Het is echter nog niet bekend wanneer de Apple de nieuwe iPhones in Nederland uitbrengt. Belsimpel.nl gaat hier niet op wachten en is sinds vandaag begonnen met de verkoop van de iPhone 5c.

En medewerkster van de klantenservice vertelde ons maandagavond het volgende:

Er is ruim voldoende voorraad. De levertijd voor een toestel in combinatie met abonnement zal 3 dagen zijn en een los toestel wordt binnen 24 uur verzonden. Maar wanneer je hem direct bestelt kan je er vanuit gaan dat je de iPhone 5c voor het eind van de week al in je bezit hebt.

De toestellen komen morgen of overmorgen in het bezit van Belsimpel waarna er meteen geleverd wordt. Bij een te groot aantal bestellingen wordt er gekeken naar de besteldatum.

 Verschillende providers

De iPhone 5c wordt door Belsimpel met vrijwel alle verschillende providers aangeboden.

Opvallend zijn de top 3 aanbevolen abonnementen op de site. Daar worden de goedkopere abonnementen aangeboden in combinatie met een meerprijs voor de iPhone 5c. Het toestel is echter al gratis vanaf een abonnement van € 54 per maand (in combinatie met Tele2 SmartMix 600).Aanbiedingen Belsimpel.nl